Gastenboek

Nieuwe Site

Madame Cuisine | 26-09-2016

Hallo allemaal,

Ten eerste super bedankt voor het bezoeken van mn site en de lieve complimenten. Ik vind het ook echt geweldig dat jullie mijn recepten uitproberen!

Ik heb sinds kort een nieuwe blog aangemaakt omdat ik daar meer recepten kan plaatsen.

Neem dus snel een kijkje op mn blog voor nog meer recepten! Deze recepten staan er ook allemaal op.
http://madame-cuisinetje.blogspot.nl/

Tot snel allemaal op mn blog!

Met vriendelijke groet,

Madame Cuisine!

beginnende koker

Mirahr | 13-09-2016

Hele fijne site en uitleg voor de beginnende koker.. buitenlands koken heerlijke simpele recepten met een goede uitleg Allahouma barek

leuke site

Azita | 03-04-2016

Erg leuke site.
Ik krijg zin om alles te gaan proberen maken.
X

Re:leuke site

Madame Cuisine | 16-04-2016

Succes meid ;)

site

nadia | 01-01-2016

wauw wat een leuke site, zeer goed uitgelegd allemaal!!

Re:site

Madame Cuisine | 16-04-2016

Thnx! Succes ;)

Leuke website!

Bertine | 26-11-2015

Wat een leuke website! De recepten zien er fantastisch uit. Krijg direct zin om aan de slag te gaan. Erg leuk om zoveel nieuwe gerechten te leren kennen.

Re:Leuke website!

Madame Cuisine | 05-12-2015

Hey Bertine,

Bedankt voor je mooie compliment! Succes bij het maken van al het lekkers dat op de site staat.

Als je vragen het, stel ze gerust!

Madame Cuisine

Gevulde nekache

Cheri | 25-06-2015

Salaam alaikom,

Ik wilde graag die gevulde nekache koekje uitproberen ze zien er zo goed uit maar ik heb echt geen idee hoeveel water ik moet toevoegen of meel. Heb je toevallig de hoeveelheden inmiddels anders een schatting???

Erg bedankt alvast.

Bedankt ook voor je dite, super!

Re:Gevulde nekache

Madame Cuisine | 05-07-2015

Walaikom assalaam,

Ik heb niet echt een hoeveelheid voor de meel, want de meel verschilt per merk. Maar let er wel op dat je een beetje bij beetje de bloem erbij totdat het een soepele kneedbare deeg is en je het kunt versieren met de nekache.
Om de versieringen te testen of de versieringen er ook blijven kun je een koekje in de oven laten bakken. Blijf je de versieringen zien dan is je deeg goed, anders moet je er iets meer meel bij doen.

Gebruik het water eigenlijk alleen als je deeg iets te hard is, en doe er dan een paar druppels bij.

Het is een koekje die je een beetje op gevoel maakt..

Succes!

Madame Cuisine

Facebook

daisy | 07-06-2015

hallo, heb je toevalig ik een pagina op Facebook?

Re:Facebook

Madame Cuisine | 13-06-2015

Hey Daisy,

Nee, ik heb geen Facebook... ;-)

Groetjes Madame Cuisine

Wortel cake

Fatima | 27-03-2015

Salam,ik wil graag weten hoeveel de inhoud is van slagroom pakjes.

Alvast bedankt!

Re:Wortel cake

Madame Cuisine | 28-03-2015

Walaikom assalaam,

In de pakjes slagroom dat ik gebruik zit 200 ml in.

Liefs Madame Cuisine

:D

Majda | 04-03-2015

Toegevoegd aan favorieten!!!!!!!!! :D

Re::D

Madame Cuisine | 04-03-2015

Dank je wel schat!

echt top

sima | 28-12-2014

Geweldige blog! Ga zo door blijf ons vooral verassen meeste blogs zijn zo standaard.

Gr sima

leuk

nadia | 17-11-2014

ik vind je site erg leuk
ga zo door

Beschuit cake

Fatima | 06-10-2014

Assalamu alaikom
Ik wil beschuit cake gaan proberen.
Ik wil weten of iemand het al heeft geprobeerd.

Alvast bedankt!

Re:Beschuit cake

Madame Cuisine | 19-10-2014

Al gemaakt? ;)

Liefs Madame Cuisine

Super

Selma | 01-10-2014

wat een geweldige website! Ben pas getrouwd en ben blij met al jouw recepten:) BarakaAllahofik.

Re:Super

Madame Cuisine | 02-10-2014

Dank je wel!

Veel succes!

Madame Cuisine

Good info

Pharmg684 | 23-09-2014

Very nice site!

Re:Good info

Madame Cuisine | 02-10-2014

Thnx! ;)

John

Smithf456 | 23-09-2014

cell phone lookup by name I was just searching for this kaffedfagakeedkb

BEDANKT!

Aïcha | 15-07-2014

Assalamoualaikoum, ik ben toevallig op je website terecht gekomen en ik ben er ZOOO gelukkig mee. Ik maak regelmatig ook zelf verschillende lekkernije, maar men recepten zijn niet 100%. ik mis steeds iets. In Sha Allah wil ik met El Aid zelf men koekjes maken en ben er zeker van dat het met deze recepten wel 100% zal lukken.
Bedankt om dit met ons te delen.
Allah i Hafdek!

Re:BEDANKT!

Madame Cuisine | 16-07-2014

Walaikom assalaam!

Haha erg leuk om je reactie te lezen! Op de sites staat alleen recepten die ik eerst zelf hebt uitgeprobeerd en toen erop heb gezet. Bij mij lukken deze recepten allemaal!

Succes!

Ben benieuwd naar je resultaat!

Madame Cuisine

John

Smitha117 | 05-07-2014

certainly like your website however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come back again. dabaekkkbegdbkdd

Re:John

Madame Cuisine | 09-07-2014

What recipes do you not understand? Maybe it can help with language translation.
You can email me any recipes you'd like to have ..

John

Smithc295 | 28-06-2014

Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is really annoying. A good blog with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this website, I'll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it. kakcdfcfbcaddddd

Re:John

Madame Cuisine | 09-07-2014

Hello,
Thanks for your compliment! I love to try new recipes and especially sharing it with others.
I do not have a newsletter, but you can always follow me on the site.

Good luck with making the treats!

Madame Cuisine

Geweldige website

Khadija | 24-06-2014

Assalamoualaikoum, ben algooglend op je website terecht gekomen. Wat een leuke website! Ik ga met ramadaan zeker vaker je website bezoeken. Vond die ideetjes van de verschillende manieren, waarop je bladerdeeg kan vormen zo leukkkkk! Je bent tbarklaah echt creatief. Allahumabarek.
Moge Allah over je waken en je zaken zegenen.

Xxx

Re:Geweldige website

Madame Cuisine | 09-07-2014

Walaikom assalaam Khadija,

Erg bednakt voor je lieve compliment! Ik hou ervan om dingen uit te proberen :D En vooral het delen met andere!
Succes met het maken van de lekkernijen. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen;)

Liefs Madame Cuisine

Maa shaa Allah.

Ummdaawud | 12-06-2014

Allaahuma bariek, prachtige creaties meid. Moge Allah jou genezen en jouw talent vergroten. Ameen.

Re:Maa shaa Allah.

Madame Cuisine | 16-06-2014

Barekallahu fik schat! In Sha Allah! Amien!

Liefs Madame Cuisine

Yoghurt cake

Fatima | 10-06-2014

Ik heb yoghurt cake geprobeerd maar die was te nat hoort dat zo?

Re:Yoghurt cake

Madame Cuisine | 16-06-2014

Assalaamu alaikom Fatima,

Heb je de suiker siroop erover gedaan? Want dan klopt het dat de cake iets nat is, maar wel gaar..

Maar als je dat niet hebt gedaan dan heb je misschien iets te weinig griesmeel in gedaan of de cake te kort in de oven gedaan.
Om te controleren of je cake gaar is kun je er met een sate stokje of mes in de cake prikken. Als de sate stokje of mes schoon eruit komt dan is je cake gaar. Maar als er resten beslag aan de prikker vast zit dan moet de cake nog even in de oven blijven.

Liefs Madame Cuisine

sfenj

karima | 27-04-2014

soekran voor het antwoorden ze zijn gelukt subhanallah alles lukt met jouw recepten ze zijn precies goed..altijd de 1ste keer raak. Ga zo door ..ben er super blij mee

Re:sfenj

Madame Cuisine | 03-05-2014

Graag gedaan!

Ben blij dat het goed gelukt is!

Bse7a!

Madame Cuisine

sfenz

karima | 25-04-2014

salam ,

ik wil de sfenz gaan maken nu er staat 1 tl gist is dat verse gist of gedroogde gist alvast bedankt en hoeveel gram precies van deze 2

Re:sfenz

karima | 25-04-2014

madame cuisine kan je antwoorden

Re:sfenz

Madame Cuisine | 25-04-2014

Walaikom assalaam,

Ik gebruik altijd gedroogde gist. Vind het makkelijker dan verse gist :)

Succes!

msemen

karima | 21-04-2014

salam meid,

heb jou msemen 2 keer gemaakt en lukken zo goed terwijl ik echt een beginner ben...

sommige doen er gist en bakpoeder bij zit daar een verschil bij dat jij weet?

Re:msemen

Madame Cuisine | 25-04-2014

Walaikom assalaam meid,

Ben blij dat het gelukt is! Goed gedaan meid! Ga zo door;)

Ik maak wel eens msemen dat is de oven gaat bakken. Dan gebruik ik er gist/ bakpoeder in zodat het iets zachter en dikker wordt..
Maar voor de msemen die je in een msega (marokkaanse koekenpan) bakt gebruik ik geen gist of bakpoeder, zodat het deeg plat bijft.

Madame Cuisine

Blog

S. | 20-04-2014

Super blog,
Heb het nu pas ontdekt, maar ziet er allemaal lekker uit.

Re:Blog

Madame Cuisine | 25-04-2014

Dank je wel.. !

Bsa7tek

Ess | 01-04-2014

Ik ben fan! Tbarkellah 3lik!

Re:Bsa7tek

Madame Cuisine | 25-04-2014

Thnx!

salaam aleikoum madame cuisine

rafika | 05-03-2014

maasha allah wat een prachtige gerechten en super leuke site

Re:salaam aleikoum madame cuisine

Madame Cuisine | 15-03-2014

Walaikom assalaam Rafika!

Dank je wel!

Liefs Madame Cuisine

1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht